Advertisement

Φωτιά Κορινθοσ - Korin8os Ektos Elegxoy H Fwtia Stis Kexries Ekkenwnontai O Oikismos Drassa Kai H Kataskhnwsh Sto Sofiko : Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

Φωτιά Κορινθοσ - Korin8os Ektos Elegxoy H Fwtia Stis Kexries Ekkenwnontai O Oikismos Drassa Kai H Kataskhnwsh Sto Sofiko : Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.. Την τετάρτη το απόγευμα και ώρα 18:08 ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην σοφοκλέους 7 στην κόρινθο. Εν τω μεταξύ, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κάρυστο ευβοίας κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Η πυρκαγιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι. Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς οι φλόγες πλησιάζουν. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας.

Megalh Fwtia Sthn Korin8ia Isxyres Dynameis Sto Shmeio Ekkenw8hkan Oikismoi Cnn Gr
Megalh Fwtia Sthn Korin8ia Isxyres Dynameis Sto Shmeio Ekkenw8hkan Oikismoi Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Στην σύλληψη άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με την πυροσβεστική, κατηγορείται πως είναι ο υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κάρυστο ευβοίας κοντά σε κατοικημένη περιοχή Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν. Προωθείται η εκκένωση του σοφικού κορινθίας, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια πελοποννησου, η φωτιά πλέον καλύπτει έκταση περίπου 30 χλμ. Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο.

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της παρασκευής.

Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κόρινθο, καθώς μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/07) σε αγροτοδασική περιοχή ανάμεσα στο σπαθοβούνι και καλέντζι. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην κόρινθο το. Όπως αναφέρει το korinthostv.gr το πέρασμα της φωτιάς κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς οι φλόγες πλησιάζουν. Παράλληλα, οι φλόγες κατευθύνονται προς τις αρχαίες κλεωνές. Εν τω μεταξύ, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Παράλληλα, οι φλόγες κατευθύνονται προς τις αρχαίες κλεωνές. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (23/7) το μεσημέρι σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κάρυστο ευβοίας κοντά σε κατοικημένη περιοχή Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κόρινθο, καθώς μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/07) σε αγροτοδασική περιοχή ανάμεσα στο σπαθοβούνι και καλέντζι.

Se E3eli3h Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Fwto Vids Skai
Se E3eli3h Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Fwto Vids Skai from www.skai.gr
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο βασιλικό κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην κόρινθο το. Πώς διαμορφώνονται τα όρια ηλικίας με το νέο θεσμικό πλαίσιο Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κάρυστο ευβοίας κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν.

Όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σε επαρχιακό δρόμο στην κόρινθο το. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς οι φλόγες πλησιάζουν. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κάρυστο ευβοίας κοντά σε κατοικημένη περιοχή Σύλληψη ενός άνδρα για τη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, καλέντζι. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Η πυρκαγιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Την τετάρτη το απόγευμα και ώρα 18:08 ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην σοφοκλέους 7 στην κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών. Προωθείται η εκκένωση του σοφικού κορινθίας, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια πελοποννησου, η φωτιά πλέον καλύπτει έκταση περίπου 30 χλμ. Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία.

Korin8os Ekrh3eis Se Ntalika Poy Phre Fwtia En Kinhsei Skai
Korin8os Ekrh3eis Se Ntalika Poy Phre Fwtia En Kinhsei Skai from www.skai.gr
Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά. Προωθείται η εκκένωση του σοφικού κορινθίας, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια πελοποννησου, η φωτιά πλέον καλύπτει έκταση περίπου 30 χλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κόρινθο, καθώς μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/07) σε αγροτοδασική περιοχή ανάμεσα στο σπαθοβούνι και καλέντζι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν.

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Η υπηρεσία μας έφτασε αλλά η φωτιά είχε σβήσει. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Παράλληλα, οι φλόγες κατευθύνονται προς τις αρχαίες κλεωνές. Η πυρκαγιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι. 24/07/email protected:10 σε εξέλιξη η πυρκαγιά κόρινθος: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο βασιλικό κορινθίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο.

Στην σύλληψη άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με την πυροσβεστική, κατηγορείται πως είναι ο υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια φωτιά. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο.

Posting Komentar

0 Komentar